luni, 17 noiembrie 2008

LUXOR


Luxor este un joc puzzle de actiune care te trimite intr-o calatorie in Egiptul Antic. Pe durata nivelelor vei descoperii minunata putere a Isis si a talismanelor, cum ar fi explozivele mingi de foc.

Prea putini oameni stiu de aceste minunate JOCURI LUXOR, asa ca intra pe ZUM ZUMA, sa vezi o intreaga colectie de jocuri luxor.

Plin de aventura si mii de actiuni explozive, aceste minunate jocuri luxor, exista o singura intrebare pe care trebuie sa ti-o adresezi:POti sa infrangi planurile unui zeu pentru a salva Egiptul?
Folositi-va fortele mistice din jocul luxor pentru a arunca bile magice si elimina bilele colorate care se apropie grupandu-le cate 3 sau mai multe de aceeasi culoare.Opriti-le inainte sa ajunga la piramida, altfel Egiptul este distrus!
Elimina un intreg lant de bile luxor de aceeasi culoare pentru a primii bonusul.Poti castiga extra, chiar o viata daca colectionezi 30 de monede luxor gratis Ankh.

Parerile utilizatorilor.
"Cu multe jocuri similiare pe piata Luxor este de departe cel mai bun.Metoda de depasire a nivelelor este dificila si fara coordonare mana-ochi iti creezi singur dificultati.Atat aspectul vizual cat si sunetul este nemaipomenit.Am gasit jocul care imi provoaca dependenta." -Geo88
"Este un joc relaxant, imi este usor sa ma joc atat timp cat mouse-ul meu functioneaza cum trebuie, pot face o multime de puncte.Trebuie sa ai un ochi bun pentru a trage in directia buna." -Electricul
"Luxor ma face sa gandesc mai mult decat alte jocuri. Incerc sa-mi planuiesc fiecare miscare inainte, chiar te face sa gandesti.Bine poti invinge doar uitandu-te si tragand, dar este mult mai bine cand iti gandesti fiecare miscare." -Zake